Liefdesdenken, de ingang naar wonderlijke creaties

Het is niet altijd even makkelijk om jouw gedachten te sturen. Wat jij DENKT, bepaalt hoe je je VOELT. Denk je vanuit angst, tekort, schuld of gebrek? Dan roept dat oncomfortabele emoties op. Verdriet, pijn, stress...

Heb je liefdevolle gedachten dan gaat de poort open naar jouw hart en daaraan voorbij. Je voelt je compleet, heel, samen, gelijkwaardig, één.

Steeds beter herinner en ervaar je jouw essentie, ook wel Goddelijkheid. 

 

Deze oase van ontspanning, deze rust, opent het tweede deurtje. En dat gebeurt als vanzelf.... De 'gifts' die je meenam naar dit leven, JOUW UNIEK TALENTEN kunnen zich MOEITELOOS MANIFESTEREN.

Waarom schrijf ik hierover? Omdat het mij gebeurde.. En zeker.. jij kan dit ook gaan ervaren. Stel je voor dat vele mensen zichzelf zo vrijmaken dat hun 'gifts' moeiteloos gedeeld worden in deze wereld?

 

Dat zou toch... Dat zou.... Zucht, geen woorden voor... 

ONTVANG NU IN JOUW MAILBOX: 

> GRATIS worksheet:

Liefdesdenken in de praktijk

(Boek: Geluk in liefde)

> GRATIS briefing:

Achtergrond & toepassing liefdesdenken (Boek: Geluk in liefde)

UPCOMING   EVENTS  LIEFDESDENKEN

Gratis online sessie LiEFDESDENKEN
Online
Gratis online sessie LiEFDESDENKEN
Online

LIEFDESDENKEN: IN 3 SIMPELE STAPPEN BIJ JOUW DIVINITY

1. Wees je bewust van jouw angstgedachte

2. Beslis om jouw angstdenken te transformeren naar liefdesdenken

3. Vraag hulp

Deze 3 stappen zijn bijzonder krachtig in hun eenvoud. En tegelijk kan het een uitdaging zijn om dit werkelijk in je leven te integreren. Ik gebruikte het model gedurende 3 jaar zeer actief. Vanaf de eerste dag mocht ik proeven van de wonderen van deze transformatie. En tegelijk stapte ik ook in alle valkuilen. Soms is gelukkig willen zijn niet altijd even vanzelfsprekend.

WONDERLIJKE CREATIE, HOE DOE JE DAT?

1. VERBIND JE MET JOUW DIVINITY: STAP IN HET NIET-WETEN

2. VRAAG HULP

3. LAAT JE LEIDEN: OPENSTELLEN, VERTROUWEN & DOEN

Het is niet spannend. Het is leuk, fun, om te ontdekken wat jij allemaal aan ongebruikt potentieel in je hebt zitten. Door te zien hoe dit als vanzelf zijn weg naar buiten vindt, ontdek je steeds meer van jezelf. Liefdevolle intenties zijn de basisvoorwaarde voor wonderlijke creatie.

Ligt er te veel lading om het 'willen' creeren? Dan zijn eerst de 3 stappen nodig. En dat klopt helemaal. Onze verlangens zijn net zoals oncomfortabele emoties een motivatie om onszelf vrij te maken van gedachten die ons inperken. 

Wil je ondersteuning bij jouw wonderlijke creaties? Dan kun je Leef Licht -Gids voor een lichter leven lezen of mij om persoonlijke begeleiding vragen. 

...

INDIVIDUEE BASISTRAINING LIEFDESDENKEN

In 90 dagen meer van jezelf leven

>  Vanaf december 2017/januari 2018 gaan we met heel veel plezier online. 

> Wil je alvast beginnen? Vraag dan om een vrijblijvende telefonische intake.

Met veel plezier zal ik jouw vragen beantwoorden en meer vertellen over de basistraining Liefdesdenken.  

Onlangs passeerde deze afbeelding van Deepak Chopra. Hij verwoordt heel simpel waar het hier over gaat:

1. Discover your divinity 

2. Find your unique talent

3. Serve humanity

Zijn boek 'De 7 spirituele wetten voor succes' is hier ook op gebaseerd.

 

1. Wonderlijke creatie is mogelijk als je in verbinding bent met jouw 'divinity'. Hoe kom je daar? Dat kan op vele manieren. Ik bied jullie hier 3 simpele stappen die mij zijn aangereikt vanuit dit veld van potentie. En hun doel hebben bewezen via mijn boeken. 

2. Jouw unieke talenten worden steeds zichtbaarder naarmate je meer in verbinding bent met jouw divinity. Moeiteloos vinden ze hun weg naar buiten, via jou. 

3. En dan.... de laatste stap: De keuze om anderen te verrijken door jouw 'gifts' te delen. Lijkt makkelijk toch is het niet altijd. Het collectief bewustzijn vraagt om aandacht. Je zet je in voor het groter geheel. 

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN