Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

Waarom moeiteloos zo moeilijk is

9 Jan 2019

De laatste maanden dringt het steeds dieper bij me binnen. Ik moet er soms stiekem even om lachen. Alsof ik het leven hier op aarde weer een stukje verder heb kunnen begrijpen. En het is soms zelfs een beetje hilarisch. De wensen en verlangens die wij als mens hebben, zijn er niet voor niks. Ieder heeft zijn unieke dromen. We hebben die omdat deze richtingaanwijzers zijn voor onze route. Om onze missie te leven. En hoe groter het verlangen is, hoe meer we onszelf 'mogen' vrijmaken van belemmerende overtuigingen, die de realisatie ervan tegenhouden.

En alleen al onze bereidheid hiertoe, maakt dat we al bezig zijn met de essentie van dit leven. Onszelf vrijmaken om steeds dieper te herinneren wie we werkelijk zijn. Hoe alles met elkaar in verbinding staat. Hoe we veel meer zijn dan lichaam en geest. Dat zit toch genieus in elkaar? 

 

'Wie hier werkelijk mee aan de slag gaat, ontvangt vele malen grotere geschenken dan de vaak materiële verlangens die we voor ogen hadden'

 

Naarmate we onszelf steeds verder bevrijden van de illusie van onze diepgewortelde angsten en onzekerheden, komen onze dromen, wensen en verlangens als vanzelf tot ontstaan. We hoeven er niks voor te doen. Het gebeurt moeiteloos. Het gaat om onze bereidheid de weerstanden, beperkende overtuigingen en kleinerende gedachten over onszelf te doorzien. Als niet werkelijk. Onze verlangens zijn de brandende motivatie. Toch zeker niet het doel. Want wie hier werkelijk mee aan de slag gaat, ontvangt vele malen grotere geschenken dan de vaak materiële verlangens die we voor ogen hadden: Liefde, rust en tevredenheid. Want waarom willen we dat prachtige huis? Is dat niet door het gevoel dat we erbij voelen? Waarom willen we financiële vrijheid? Is dat niet omdat we dan eindelijk de veiligheid en rust voelen om werkelijk te genieten? 

 

We willen een gevoel. En als we dat kunnen verlangen, kunnen we het al voelen toch? Dus waarom zouden we het onszelf niet gewoon NU al gunnen? We kunnen kiezen het onszelf nu al genoeg waard te vinden. Om ons dan te verbinden met dit gevoel. En vanuit deze gewenste tevredenheid zou je zomaar kunnen opmerken dat ook jouw materiële verlangens als vanzelf in je leven komen. Moeiteloos manifesteren. De vraagt blijft dan echter: Hoe belangrijk zijn die nog als je de bijkomende gevoelswaarden al leeft..? En klopt dat vorm nog zoals je in gedachten had?

 

Wil jij ook meer flow in je leven wil verwelkomen?

Dan is er niet meer nodig dan jouw overtuigingen die dit tegenhouden te onderzoeken. Laat mij je ondersteunen en vraag om een vrijblijvende intake via lichtondernemen@gmail.com. Want het is de bedoeling dat jij een vrij en vreugdevol leven mag leiden. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN