Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

Lees hoe Liefdesdenken mijn leven veranderde..

11 Nov 2017

Wat doe je het liefst en voel je je het meest comfortabel bij?

Deze vraag stelde ik mezelf in 2014 toen mijn leven niet stroomde zoals ik graag wilde. Schrijven! Dat voelde ik diep van binnen.

Al enkele jaren had ik 'professionele' ondersteuning' tijdens mijn schrijfsessies. Ik had gesprekken met mijn gids, mijn gidsen, God of hoe je zoiets kunt noemen.

 

Ik wilde gelukkiger zijn, meer van mijn talenten leven. Angsten, onzekerheden en twijfels overstijgen. En nu eens echt de liefde leren kennen, want ik begon mijn vertrouwen hierin te verliezen.


Met het schrijven van 'Geluk in Liefde', ontving ik in gesprek met mijn gids een simpel en praktisch 3 stappenmodel dat deze transformatie ondersteunt. Ik noem het Liefdesdenken. In mijn boek lees je precies hoe ik me de 3 stappen eigen maakte in 90 dagen. Daarna paste ik het 2 jaar intensief op mezelf toe en verbaasde me steeds opnieuw over de wonder-baar-lijke resultaten. 

 

******

Van angst naar Liefde. 

Van stress naar Ontspanning. 

Van eenzaamheid naar Verbondenheid. 

Steeds gelukkiger, creatiever en vrijer. 

 

*******

 

Liefdesdenken is wat ik nu ken. Met vallen en opstaan heb ik geleerd om het effectief en succesvol toe te passen. Ik ken alle valkuilen en weet juist daarom hoe ik je ermee kan begeleiden. 

 

Met Liefdesdenken maak je jezelf vrij om echt te gaan leven.

spannend..?

Met Liefdesdenken niet meer.

Dan wil je. 

 

Ik liet alles achter me en vertrok naar Varanasi, de heilige stad van India. Zij heeft me verder geholpen mezelf vrij te maken. Het leven daar bracht nog meer onjuiste denken en emoties omhoog. En zo greep ik iedere kans om het Liefdesdenken toe te passen. 

Steeds beter kon ik mijn denken doorzien. En voelen wie ik echt ben. 

 

'En doordat ik steeds vrijer in mezelf werd, kon het volgende boek door me heen stromen'


Ik maakte me steeds vrijer en deze ruimte werd gevuld met liefde. En dankbaarheid. Voor het wonder van deze transformatie. Voor de schoonheid van het proces, de wereld en het mysterie van bewustzijnsgroei. Ik heb daar iets heel dieps gevonden. In mezelf en om mij heen.  

En doordat ik steeds vrijer in mezelf werd, kon het volgende boek door me heen stromen: 'Leef Licht - Gids voor een lichter leven'. Zucht.. Verbaasd over mijn schrijftalent. Zo verbind ik me steeds meer met het wonder van creatie. Wat een ondekkingsreis. 

Ook durfde ik steeds meer te varen op mijn gevoel en intuïtie. Na India woonde ik in Portugal en vertrok vanuit daar naar België. Hier heb ik mijn thuis als Nederlander gevonden. Met een hele fijne man, delen we nu samen onze missie. Ik ben gelukkig. En als dat even niet zo is, maak ik mezelf nog verder vrij ;)

 

In 90 dagen naar meer verbinding en vervulling? 

Kies voor Liefdesdenken.

 

Love you,

 

Judith

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN