Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

Schrijf je vrij: Gids, waarom is mijn realiteit niet zoals ik zou willen?

1 Mar 2019

Judith beantwoordt jouw vragen. Ze maakt contact met ons, jouw gidsen. Jij kunt dit ook zelf. Door je hiervoor open te stellen. Door te stoppen met jouw verzet tegen het leven. Wil je hier begeleiding bij? Dat kan. Judith helpt je graag om jouw relatie met ons te verstevigen. Heb je een vraag die je ons graag stelt? Je kunt deze doorsturen naar lichtondernemen@gmail.com.

 

Schrijf je vrij: Gids, waarom is mijn realiteit niet zoals ik zou willen?

 

Vandaag, gisteren en morgen lijken hetzelfde. Ze zijn het niet. Jij weet dit doordat je iedere dag andere ervaringen hebt. En tegelijk is de vraag of dit klopt. Want veel van jouw ervaringen worden op dezelfde wijze geïnterpreteerd. Op basis van jouw overtuigingen. Je geeft betekenis aan dat wat je meemaakt. En op welke manier je er betekenis aan geeft, is ook bepalend voor wat je aantrekt.

 

'Dit weet ik al..'

 

Voor veel mensen is dit niet nieuw. En dat is heel fijn. Voor sommige mensen wel. Het maakt niet uit. Want als je denkt ‘dit weet ik al’, dan sta je niet meer open voor de verdiepende ervaring die hierin te ontdekken is. Herken je dat? Die gedachte: Dit weet ik al?

Zeker de mensen die al langere tijd bezig zijn met hun zelfonderzoek. Die al langere tijd reflecteren op hun leven, gedachten en overtuigingen. De valkuil wordt steeds groter, om te denken: Dit weet ik al. We herhalen het hier gewoon maar. Zo vaak als dat nodig is.

Deze gedachte ‘dit weet ik al’, is de arrogantie van het ego. Laat je er niet door misleiden. Het is een valkuil. Want deze gedachte behoedt je voor vele mooie, nieuwe ervaringen. En je trekt aan van dat wat je ‘allemaal al weet’.

 

Het is niet anders dan iemand die nog maar net zijn eerste stappen op het bewustzijns pad zet. Steeds komen er weer nieuwe overtuigingen naar het licht. Waar het om gaat is vooral te kijken naar jouw leven. En te voelen en zien in hoeverre je ervan kunt genieten. In vreugde beleven wat er te ervaren valt. Nee, het is niet altijd even plezierig. Contrasten zijn nodig om tot inzichten te komen. Maar vecht er niet tegen. Vier deze contrasten, zodat jij welbewust kunt kiezen voor een licht leven.

 

'Wees en blijf kritisch kijken naar jouw denken'

 

En weet dat ook de gedachte die zegt: Het doet pijn om steeds bewuster te worden, niet altijd klopt. Ook hiermee trek je meer van deze ervaringen aan. Wees en blijf dus kritisch kijken naar jouw denken. Om te zien dat je dit niet bent. En zo kunt kiezen je te distantiëren van deze gedachten. Jij bent een vrij en vreugdevol leven waard!

 

Merk je dat er nog sluipende overtuigingen zijn die je afhouden van jouw gewenste realiteit?

Vraag om een vrijblijvende intake voor het traject Liefdesdenken. In 6 weken leer je jouw patronen doorzien en zelf hulp te vragen & ontvangen van je gidsen.

 

Love you,

 

Judith

 

Love you,

 

Judith

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN