Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

Omdat je blij bent. Niet omdat het je blij maakt.

26 Apr 2019

Licht Ondernemen is voor mij persoonlijk een boeiende reis. Ik krijg precies die situaties op mijn pad om steeds beter te leren wat nu werkelijk licht ondernemen is. En vandaag komt er een heel helder inzicht naar boven. Het was er al. En ik verbaasde me steeds opnieuw dat ik er toch weer instonk. Maar nu, zie ik hoe cruciaal dit is. En wat ik met je ga delen is poepsimpel. Je zult zeggen: Ah, maar dat weet ik al! Ja precies. Dat zou ik ook gezegd hebben. Want ik weet al veel, maar heb nog niet alles geïntegreerd. Herken je dat ook bij jezelf? Als we dit volledig geïntegreerd zouden hebben, zouden we volwaardig gelukkig zijn met onze realiteit en vermoedelijk zou je dit artikel dan niet lezen. Zo. Daar zijn we dan.

We are in it together ;)

 

In het ondernemen varen we vaak op onze inspiratie. De ideeën, zin en goesting die naar boven komt. En ons in beweging zet. We creëren niet vanuit pijn en tekort. Maar vanuit blijheid en vreugde. Dan zitten we in de juiste vibratie om precies die positieve aspecten aan te trekken die we zelf reeds al uitstralen. Het is een ‘match’, zeg maar. Toch, in dit creatieproces heb ik bij mezelf al vaak opgemerkt hoe nieuwe initiatieven ontstaan vanuit deze zalige flow. En dan bij het neerzetten ervan, gedachten optreden die me uit deze flow halen. Of eigenlijk, zij halen me niet uit de flow. Maar ik neem deze gedachte serieus genoeg om het aandacht te geven. En wat we aandacht geven, groeit. Ook weer zo’n eenvoudige universele wet.

 

 

'Voldoening ontspringt vanuit het gevoel dat we beweging geven aan de inspiratie die we ontvangen'

 

Nu, stel je voor. En voel eens met me mee. Stel je voor.. Dat wij op geen enkele wijze ons geluk kunnen ophangen aan het resultaat van onze acties. En dat enkel onze voldoening ontspringt vanuit het gevoel dat we hebben om beweging te geven aan de inspiratie die we ontvangen? Stel… Dat jouw vreugde in het samenzijn en werken met jouw inspiratie, alles is wat je zoekt?

En dat het gevolg hiervan los staat. Hoe lichter wordt het leven dan? Om gewoon te zien wat deze inspiratie van je vraagt. Dit zou nooit ingewikkeld of moeilijk moeten zijn. Ook zo’n universele wet. Kijk gewoon naar die ene eerste actie die je voelt dat je hierop hebt te ondernemen. Laat het daarna los. En zie dan of er een vervolgactie op gevraagd wordt. Onderneem die dan als dat juist voelt. Zo is het niet meer nodig met je gedachten in de toekomst te leven. Zo ben je in verbinding met jouw gevoel van vreugde.

En ja, een vreugdevol mens.. zet veel in beweging.

 

Liefs Judith

 

WIl je meer flow in je onderneming? Schrijven en ondernemen vanuit een ruimer bewustzijn? Zodat je in vrijheid en vreugde jouw vaardigheden deelt?

Ik kijk graag met je mee.

Vraag me dan zeker om jouw vrijblijvende intake via lichtondernemen@gmail.com. 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN