Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

Schrijf je vrij - Samenwerken met je gidsen

6 May 2019

Wat als je even vastzit? In je onderneming, in je leven, of je wilt een stuk schrijven maar je blokkeert erop? Dan kun je je vrij schrijven. Ja. En het is eenvoudig. Als je je hier voor open wilt stellen. Want iedereen kan het. Iedereen heeft het in zich. Het brengt je direct terug van de vele verhalen die onze ‘mind’ kan vertellen, naar NU. Dit moment. Waarin er is, wat er is.

Met jouw gevoelens, jouw emoties. Ongecensureerd. Het begin van je vrij schrijven. En als je dan begint, weet dan ook dat er in jouw een wijs deel is. Dat het antwoord kent op al jouw vragen.

 

In 60 dagen schreef ik me vrij in gesprek met mijn gidsen. Je kunt onze gesprekken teruglezen in mijn eerste boek Geluk in Liefde. En zien hoe ik steeds opnieuw werd uitgenodigd om te kiezen voor de liefde. Voor het vertrouwen en de samenwerking hierin met mijn gidsen. Met het afronden van dit boek, was ik vrij (om te gaan). Ik wist toen nog niet, wat ik nu weet. Dat ik een nieuwe fase van mijn leven was ingestapt, die me via India en Portugal, naar België zou brengen. Ik had het vertrouwen gevonden om mijn intuïtie te volgen. Ik zal je hier een eenvoudige oefening meegeven die ik in de schrijfsessie met mijn klanten gebruik.

Wees open en laat je verrassen.

 

OEFENING: Vragen, Luisteren en Ontvangen

  • Begin hier, bij jezelf, hoe voel je je nu? Als je je wilt bevrijden met het schrijven, is er meestal een oncomfortabele emotie die zich opdringt, onbeantwoorde vragen. Maak hier eens verbinding mee. Niet door te willen weten. Gewoon door het even toe te laten. Te voelen.

 

  • 1. Stel dan jouw vraag. Altijd een open vraag. Want zo stel je je open voor antwoorden die verder gaan dan wat je zelf zou kunnen bedenken.

 

‘Ik (NAAM), + zou graag inzicht ontvangen bij + Vraag/gevoel (kort en bondig) + Welke ondersteuning kunt u mij geven?

 

  • 2. Stel je voor dat een wijze, alleswetende, super liefdevolle energie, mens, gids.. jouw vraag zou beantwoorden. Wat zou het antwoord dan zijn? Je kunt je voorstellen dat dit een wijs deel in jezelf is. Jouw persoonlijke mentor of guru. Adem in. Adem uit. En luister.

 

  • 3. Ontvang de woorden van jouw gids, jouw wijze deel in jezelf. Ontvang deze woorden niet in je hoofd, maar laat ze binnenkomen in elke cel van je lichaam. Schrijf ze op. En voel de bevrijding.

 

Merk je geen directe opluchting of ‘instant release’? Blijf dan in gesprek. En herhaal de stapoen: Vraag., Luister en Ontvang.

Hoe vaker je deze oefening doet, hoe makkelijker je je kunt verbinden met de plek vanuit waar de antwoorden hun weg vinden. Je vertrouwen groeit. Gewoon door het te doen.

 

Liefs Judith

 

Wil je schrijfcoaching? Ik help je graag op weg om moeiteloos vanuit dit hogere bewustzijn met je gidsen te communiceren. Stuur me een berichtje naar lichtondernemen@gmail.com en we plannen een vrijblijvend intakegesprek. 

 

 


 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN