Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

In gesprek met de geld goeroe: nooit meer tekort

30 Jun 2019

 

Wat als je gelooft dat je geen geld genoeg hebt? Wat als je gelooft dat je er voorzichtig mee moet zijn? Omdat het 'op' kan raken. Wat als je gelooft dat er niet genoeg is. Of mogelijk niet genoeg zal zijn voor jou? Wat doet dat met je? Geeft dat een onveilig gevoel? En hoe lang blijf je hiermee doorgaan? Want soms is het genoeg geweest. Deze zondag voormiddag kwamen we samen. En lieten de geld-goeroe ons gidsen. In het vinden van antwoorden op deze geldvragen.

Want we willen ons vrij kunnen bewegen. Op reis gaan op het moment dat dit verlangen zich aandient. Mooie dingen kunnen kopen. In ons levensonderhoud voorzien. Goed voor onszelf en anderen zorgen. Soms kunnen we het geld omzeilen, door met elkaar te ruilen. Onze voorzichtigheid doet soms creatieve ideeën opborrelen om toch te bereiken wat je wilt, zonder geld uit te geven.

 

Maar wat als… Wat als er voor jou een magische geldpot is. Zo'n grote robuuste pot, gevuld met gouden munstukken. Een cadeautje voor jou. Wat zou je dan doen? Misschien wil je 'm meenemen naar huis. En alles doen of kopen wat je daarvoor niet kon of niet durfde uit voorzichtheid. Of ben je er juist heel zuinig mee, omdat je er zo lang mogelijk van wilt genieten.

 

Wie de geldpot meeneemt, heeft overigens een zware klus. Want het ding weegt enorm. En als je 'm dan hebt meegenomen, ben je blij. Yes, nu is het jouw geldpot. En dan ontdek je dat deze langzaam, maar zeker, leger wordt. Totdat het geld op is.


'Het gebeurt als vanzelf. Altijd vol, de magische geldpot'

Als je de pot had laten staan op zijn heilige grond, dan had het zichzelf steeds bijgevuld. Zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Het gebeurt als vanzelf. Heel natuurlijk. Altijd vol. Dus zodra je je dit realiseert, zul je de geldpot vermoedelijk terugbrengen naar zijn Bron. En neem je het geld hieruit als je het nodig hebt. Het is voor jou. En het is er altijd. Wat doet dit met je?

'En als je even twijfelt of het zo makkelijk mag zijn, fluisteren je gidsen zachtjes, dat het je gegund is'

Angst voor tekort is dan niet meer nodig. Het biedt veiligheid. Je kunt doen en laten wat je wilt. Wil je het geld delen met anderen? Dat kan. Maar ook zij hebben hun eigen magische geldpot. En ieder draagt de verantwoordelijkheid voor zijn eigen stukje hierin. Geef je het geld aan anderen en weten zjn niet hoe ze goed kunnen omgaan met deze geldpot, dan verdwijnt het geld als vanzelf. Op zich is dat voor jou geen probleem. Want het geld is er in overvloed. Je kunt reizen, een mooi huis kopen, je baan opzeggen, een mooi project starten…
Want je hebt nu altijd geld. Zalig toch? Wat een vrijheid! En als je even twijfelt of het zo makkelijk mag zijn, fluisteren je gidsen zachtjes in je oor, dat het mag. Dat dit geld voor jou is. Dat het je gegund is.

'Gegeven aan jou, omdat hij je zo lief heeft'

En dan komt het inzicht. Dit geld is mij geschonken. Door mijn gidsen, door God, door de spirits. Uit liefde voor mij. Je had er misschien even niet bij stil gestaan. Je voelt je dankbaar. Heel dankbaar. Voor het geschenk dat je gegeven is. Om voor altijd deze overvloed in je leven te mogen ontvangen. Wat doet dit met jou? Om te weten dat het geld in overvloed voor jou aanwezig is, en het een geschenk is van God. Gegeven aan jou omdat hij je zo lief heeft. Hoe verandert dit de manier waarmee je omgaat met geld? Maak je andere keuzes dan?

'En als je jezelf dan eens trakteert, is dit een viering van het leven'

Dat is de vraag.. Aan jou, aan mij, en aan elkaar. Hoe ga ik om met de overvloed die mij geschonken is? Een 'divine' geschenk. Misschien kies je dan heel bewust waar je het geld voor inzet of aan wie je het geeft, omdat jij de zalige verantwoordelijkheid hebt gekregen om dit 'heilige' cadeau te gebruiken hoe jij het wilt. Je bent veilig. En voelt de ruimte van de mogelijkheden. 
En als je jezelf dan eens trakteert op een frietje of een mooi diner, laat dit dan een viering van het leven zijn. Een feestje. Dankbaar voor wat je is gegeven.

En dan ben ik vooral heel benieuwd, wat jij nu met deze overvloed gaat doen. Wil je het delen met ons? 

 

 

Liefs Judith

 

Wil je begeleiding om lichter te leven en ondernemen? 

Vraag me om een gratis en vrijblijvende Licht Ondernemen scan via lichtondernemen@gmail.com. Ik kijk graag met je mee. En mogelijk kun je direct al de bevrijding voelen 😉
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN