Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

Wat heb ik hier te doen?

7 Jul 2019

Voor velen van ons een terugkerende vraag. Soms vergeten we het. Om de vraag te stellen. Of het antwoord te voelen. En dan op een zeker moment, sta je weer op het 0-punt. En kom je terug bij de oorspong. En voel je diezelfde vraag weer omhoog komen: Wat heb ik hier te doen? Ik stelde de vraag aan mijn innerlijke gidsen. Net zoals jij dit ook steeds kunt doen. Want wanneer we ons opnieuw verbinden met deze diepe essentie in onszelf, krijgt het leven weer kleur en richting:

'Wat als je jouw richting even kwijt bent? Veel mensen zijn voortdurend hun richting kwijt. Ze rennen van het ene naar het andere, uit angst om iets te missen. Ze zoeken en zoeken. En hopen te vinden, maar zoeken zo hard dat er geen ruimte is om te vinden. Vinden doe je in rust. Vinden doe je in stilte. Laat je onderdompelen in de stilte van jouw wezen. Want daar diep van binnen vind je wat je zoekt.

'Als je merkt dat je zoekt, kun je terug naar binnen gaan om te vinden'

Zoeken is een verslaving. Mensen houden zich heel druk bezig met zoeken. En hoe meer ze van alles iets 'vinden', hoe harder ze zoeken. Ook jij, wie dit leest, zoekt. Het is geen gevaar. Het is geen verbod. Het is een kans. Want als je merkt dat je zoekt, kun je terug naar binnen gaan om te vinden. Wij, jouw innerlijke gidsen zijn hier om je de weg te wijzen. Je kunt ons vragen stellen. Je kunt naar ons luisteren. We veroordelen je nooit. Wij zeggen wat klopt. We wijzen je terug naar huis. En als je dan thuis bent aangekomen, heb je jouw antwoord gevonden.


'In jouw thuis, weet je precies wat je te doen hebt'

Je wilt Licht Ondernemen. Je wilt vanuit jouw Licht de wereld een stukje mooier maken. Een bijdrage leveren. Dat is heel mooi. Doe dat nooit om jezelf te bewijzen. Doe dat nooit om je succesvol te voelen. Begin hier. Bij ons. In jouw thuis weet je precies wat je te doen hebt. Het stroomt door je heen. Wij werken door je heen. Omdat je dit toestaat. Omdat je niks anders meer wilt. Samen, thuis zijn. En terwijl je thuis bent, wordt het gedaan. Je bent niet meer de doener. Je wordt gedaan. Net zoals deze woorden moeiteloos geschreven worden in een flow die vanzelf zijn weg vindt. Het is moeiteloos. En Licht. Het is wie jij bent.

'Vragen zijn richtingaanwijzers naar huis'

Dus als jij de vraag hebt: Waar doe ik het voor? Dan ben je verwijderd van je thuis. Kom hier. Bij jezelf. En zie dan eens of de vraag nog bestaat. Want vragen zijn jouw richtingaanwijzers. En hebben hun nut verloren als je de weg hebt gevonden'. 


Liefs JudithMet Licht Ondernemen help ik coaches, therapeuten en lichtwerkers vanuit hun essentie te ondernemen. In deze diepe verbinding en afstemming ontvouwt zich moeiteloos wat wil ontstaan. Vanuit jouw Licht ondernemen is dan vreugdevol.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN