Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

Ga verder met wat je doet. Je inspiratie volgen betekent niet altijd direct succes.

25 Oct 2019

Het kost me de laatste tijd veel moeite. Om naar buiten te treden. Er is iets in mij dat zich lekker in haar coconnetje wil terugtrekken. Dat is niet nieuw. Ik hou van het huiselijke. Lekker thuis zijn. En tegelijk vind ik het zalig om nieuwe mensen te ontmoeten, leuke initiatieven op te starten. Het komt en gaat. Net als de golven van de zee. Ik voel het. Waar ik behoefte aan heb. En het is zeker niet altijd in overeenstemming met mijn mind. Zelfs als ik ziek zou zijn, zou deze nog protesteren. Het wordt wel steeds rustiger. Van binnen. 

 

Ik probeer zo goed als ik kan synchroon te leven met mijn hogere zelf. Of intuïtie als je het zo wilt noemen. Ik zie nieuwe bewegingen en dynamieken ontstaan. En geef het de ruimte om in mij te integreren. 

 

In deze periode merk ik dat het contact met mijn gidsen afneemt. Althans zo lijkt het. En ik begrijp nu ook waarom. Dat was me eerst nog niet zo duidelijk. Op een zeker moment vallen de stemmen van onze innerlijke gidsen samen met die van onszelf. Het is wie we zijn. 

 

     'Bij iedere transformatie herinner ik me beter wie ik ben' 

 

Toen ik in 2014 de 3 stappen Liefdesdenken kreeg aangereikt. In gesprek met mijn gidsen, wist ik nog niet hoe waardevol dit zou zijn. Ik leerde om hulp vragen. En mijn beperkende gedachten te transformeren. Van angst in liefde. En bij iedere transformatie herinnerde ik me beter. Over wie ik niet ben. En over wie ik wel ben. 

 

Het blijft een ontdekkingstocht. Met steeds nieuwe deurtjes die opengaan. En anderen die zich sluiten. Het is wat het is. In-spirit leven betekent niet altijd zonneschijn. Maar ik kan wel zeggen, dat de innerlijke rust en vrede steeds dieper nestelt in de cellen van mijn lichaam, ons lichaam. En dat is heel wat waard. 

 

Het blijkt dat ik een tolk ben van hoger bewustzijn. Ik dacht er net aan. Zijn we dat niet allemaal? Als we in waarheid met onszelf leven? Ik vroeg me af hoe ik dit in de wereld neerzet. En of het nodig is. 

Mijn boeken spreken. En als er ruimte is in gesprekken, geef ik wat mee. Niet altijd. 

 

     'Wat ik vooral voel is de blijdschap om gehoor te geven aan de inspiratie ' 

 

Wat ik voel dat belangrijker is, is om ruimte te geven om de inspiratie door me heen te laten gaan. En mee te bewegen. Laatst was er een straatnaam die maar blijf hangen. Na een maandje ben ik er naartoe gefietst. En twee keer doorheen gewandeld. Ik weet nog niet wat de boodschap hierin is. Maar wat ik vooral voel is de blijdschap om hier gehoor aan te geven. Ook al weet ik nog niet waarom.

En volgens mij is het zo simpel... Trouw zijn aan onze ingevingen. En deze niet wegstoppen omdat er gedachten zijn die anders vertellen. Leef jouw Licht Lieve mens. Dat is wie je bent. 


Liefs Judith

Transformatiebegeleider & Schrijfster 

 

Wil je begeleiding om lichter te leven en ondernemen? En mee te bewegen met de inspiratie die door je heen wilt? Stuur me graag vrijblijvend een berichtje. 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN