Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

Tips Zinvol Samenwerken: Zelf geven wat je verlangt

2 Dec 2019

Voor wie schrijf ik deze blog? Ik hoop mensen te bereiken die net als ik de waarde van Samenwerken kennen en kunnen inschatten. Die net als ik zien, voelen, ruiken en proeven dat het tijd is om het anders te doen. Om van onze individuele eilandjes af te komen en de handen weer naar elkaar uit te reiken. Om in alle vrijheid onze talenten en Inspiratie met elkaar te delen. En samen tot een mooi resultaat te komen. Niet omdat dit moet. Niet omdat dit mag. Nee, gewoon omdat dit WIL gebeuren vanuit de mooie, oprechte verbinding die we met elkaar delen. Misschien is dit de wereld op z'n kop. Ik hou daarvan. Want ik ben dol op vernieuwing als deze goed is voor iedereen. 

 

Vorig jaar startte ik met de eerste co-creatiecirkel. Wat een zalige ontdekkingstocht. En nu zijn de volgende twee in volle gang. Het is zoeken, voelen en vinden. Het is open, licht en zonder oordelen. Dat wat zich toont zijn mooie aanwijzingen. Voor ons als begeleider(s) of deelnemers. Ik zou graag vrouwen inspireren om meer met elkaar samen te werken. Maar niet zomaar. Niet enkel met als doel een resultaat. Nee. Ik wil vrouwen uitnodigen om samen te werken met de inspiratie die zich aandient. En daar comfortabel mee te zijn. Om vanuit het open veld te ontdekken wat er van je gevraagd wordt. En te voelen hoe dit klopt. 

 

Stel je open en wees comfortabel met ontvangen 

De uitnodiging lijkt steeds opnieuw dezelfde: Doe een stapje terug. Jij bent niet de doener. Stel je open. En beweeg mee met de inspiratie die door je heen wil stromen. Dat wat je in de groep deelt is niet van jou. Jij legt het dankbaar in het midden. En met ieders inspiratie transformeert dit tot een mooi project. Dat we werkelijk met elkaar dragen, omdat we het ook met elkaar 'ontvingen'. Je kunt zeggen: Ik bent de creator. Hier zeg ik liever: Stel je open en wees comfortabel met ontvangen. En ja, dat is makkelijk gezegd. Maar in de praktijk niet altijd eenvoudig. Er komen soms patronen omhoog die je tegenhouden in je leven. Deze mogen nu in het Licht gezet worden om te transformeren. Zodat jij werkelijk kan gaan leven wie je bent. 

 

Geef aan anderen wat je zelf zo graag in de wereld terugziet

De laatste weken ontvang ik deze inspiratie: Geef zelf wat je mist in de groep. Het is mooi om te zien dat wat we zelf vaak missen, ook precies is wat we zelf kunnen inbrengen. Omdat juist ons talent hier ligt. Omdat juist onze gevoeligheid of intuitie hiernaar verwijst. Niet om te wachten tot een ander dit oppakt. Juist om het zelf te gaan geven. En door te gaan geven aan anderen, wat we zelf zo graag in de wereld zouden terugzien, geven we onszelf een heel waardevol cadeau. Die van vervulling en dankbaarheid. Wetende dat dit het juiste is om te geven. En daarmee beweegt jouw innerlijke flow. Je ontdekt en beleeft steeds meer wie je bent. En stel je voor wat er gebeuren als ieder zijn innerlijke flow meebrengt in de groep.. Magic ♥️ En zelfs de ontdekkingstocht is al wonderlijk. 

 

Liefs Judith

 

Voor meer informatie over de co-creatiecirkels of begeleiding bij zinvol Samenwerken, kun je mij bereiken via lichtondernemen@gmail.com of T: 0478-243174. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN