Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

In jouw Licht gaan staan: ego attacks

4 Dec 2019

Hallo Lieve mens, wat een larikoek. Je wilt in jouw Licht gaan staan en dan komt er een tsunami aan gedachten en gevoelens die je ervan lijken te weerhouden. Ik vind het belangrijk dat we dit op de juiste manier bekijken. Want als we dit te serieus nemen, dan blijven we ons verstoppen. Dan hebben wij geen kans om jou te vinden en te genieten van jouw prachtige talenten en mooie visie over de wereld. Dus daarom wil ik graag even mijn droom met je delen. Deze droom lijkt mij het absolute bewijs van de hilariteit van ons ego.

 

De voordelen van 'gekocht' worden

In een ander leven, in een andere tijd. Ik was in een badhuis. Zo'n badhuis waar de gemeenschap vaak te vinden is. Mijn vader was geen rijk man. En mijn zusje had hij al voor 10.000 verkocht. Nu liep ik hier ook rond. En ik had het al gezien. Dat een man mij in de gaten hield. Misschien was hij 65 jaar en ik in deze droom 20 jaar. Ik weet het niet precies. Deze man was welgesteld. En had veel geld. Hij wenkte mijn vader. En ik had al een vermoeden. Toen mijn vader enthousiast terugkwam, vertelde hij dat deze man op afstand wat voor mij was gaan voelen. Meer dan gedacht. En dat hij me wilde kopen. Ik stond er voor open. Maar vond toch de 10.000 wel wat weinig. En stelde mijn vader voor er 65.000 van te maken. Hoe het verder liep weet ik niet precies. Maar in deze droom zag ik de voordelen van 'gekocht' worden. 

Overpeinzingen om mezelf klein te houden

Ik zou niet meer hoeven te zorgen voor een zelfstandig inkomen. Misschien mocht ik zelfs wel moeder worden met het zaad van een andere man. Misschien zouden mijn financiële zorgen over zijn. En misschien zou het vrijen met deze man nog best meevallen. Uiteindelijk was hij niet onaantrekkelijk. Met deze overpeinzingen werd ik wakker. Precies op een fase in mijn leven waarin ik Kies om in mijn Licht te zijn. En vanuit hier ook te leven. Precies op het moment dat ik kies voor mijn onafhankelijkheid, ook de financiele. 

 

De wil van de slaaf of die van de vrije geest

Wat wil dit zeggen? Ik moet er om lachen. Zo werkt het. Wij mogen kiezen. Voor de wil van een slaaf van onze beperkende gedachten. Of voor de wil van onze vrije geest. Leggen we ons neer bij het ogenschijnlijke comfort van het inhouden van onze vrije wil. Of zijn we bereid voorbij te gaan aan de illusie van deze ideeen? 

 

Met Licht Ondernemen bied ik een platform om met meer comfort ons Licht te zijn en verder uit te dragen. Niet omdat het moet. Gewoon omdat het wil gebeuren. Soms is het opgeven van ons verzet enkel wat nodig is om te stralen. 

 

Je kunt bij mij terecht voor:

» Online interview op video om zichtbaarheid te geven aan wie je bent en wat je brengt.

 

» Deelname aan de Co-creatie cirkels en Sisterhood Zinvol Samenwerken.

 

» Horse Flow traject: In 3 sessies met mij en paard, nieuwe flow in je leven en onderneming.

 

» Munay-Ki inwijdingen: Versnel jouw evolutieproces met deze energetische inwijdingen van de Quero's uit Peru, de laatste afstammelingen van de Inca's. 

 

» Leren schrijven met je gidsen: Altijd wijs en liefdevol antwoord op je vragen!

 

 

Voor meer informatie, kun je me gewoon even bellen op 0478-243174. Aarzel niet, ook de twijfels kunnen we even met elkaar doornemen om te zien wat jou werkelijk het meest ondersteunt in dit moment. Altijd om meer van jouw Licht te gaan beleven. 

 

Liefs Judith  

      

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN