Op de hoogte blijven?

Ontvang inspiratiemails en misschien tot binnenkort. 

Liefs Judith

No-mind, een oefening in overgave en ontvangen

18 Aug 2018

Wat gebeurt er als we niet denken? Als we vertrouwen dat we precies de juiste dingen zeggen en doen op het juiste moment? In afstemming met een bron aan kracht, wijsheid en liefde die voorbij gaat aan onze persoonlijkheden. Wat als we bereid zijn om alles te vergeten wat we geleerd hebben? Om volledig te landen in ons hart. En ons vandaar te laten leiden. 

 

Mijn 2e boek Leef licht - Gids voor een lichter leven is hier het resultaat van. Schrijven vanuit het niet-weten. No mind. Sommige noemen dit 'channelen'. Voor mij is het jezelf openstellen. Mijn lichaam en geest in dienst stellen van iets groters. Dat puurder, zuiverder, liefdevoller is dan mijn persoonlijkheid ooit kan zijn. Me verbinden met een energie (ik heb er geen beelden bij) die de woorden in mijn hart fluistert. En zonder persoonlijke gedachten deze woorden door mijn vingers te laten stromen. 

 

'Wat voor moois er door mij heen stroomt als ik blanco ben'

 

Precies zo stap ik in iedere coach-sessie, workshop en lezing. Met vooraf even bidden: 'Lieve God, gids... universum, help mij om me voor u open te blijven stellen. Laat mij een middel zijn om dat te delen wat gedeeld wilt worden. In afstemming met de hoogste, meest pure en liefdevolle intenties'. 

Ik heb mezelf vele jaren getraind in deze overgave. Het schrijven was hierin een ideale oefening. Om te leren vertrouwen. Om te ontdekken wat voor moois er door mij heen stroomt als ik blanco ben.

 

En vooral om te voelen hoe fijn dit is. De liefde, voldoening... 

 

'Dit kan iedereen...'

 

Mijn boodschap gaat hierover. Want dit kan iedereen. Deze afstemming leert me steeds meer dat precies hierin alle antwoorden liggen. Hier is alles te vinden wat we zoeken. Hier zijn we heel. En kunnen we de mensen om ons heen de meest liefdevolle en zuivere begeleiding bieden. Dit is geen hocus-pocus. Het is niet spannend of eng. Het is slechts opnieuw beleven wie we zijn. 

 

Met veel plezier begeleidt ik je om dieper in deze overgave te stappen. Om het leven en de woorden in overgave te ontvangen. Schrijf je rijk. Vraag om jouw vrijblijvende intake via lichtondernemen@gmail.com.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Samenwerken

categorieen

DATA

Please reload

Please reload

LICHT ONDERNEMEN

Ontvang inspiratiemails. En blijf op de hoogte :

​© JUDITH LAMBOO

BTW BE0678849649

ALGEMENE VOORWAARDEN